Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Ako sa blíži vianočné obdobie, niet nič lepšieho, ako sa zachumlať na pohovke s teplou dekou, hrnčekom horúcej čokolády a vianočným televíznym seriálom, ktorý vás dostane do sviatočnej nálady. Vytvorili sme výber vianočných televíznych seriálov, ktoré sú skvelé pre každú náladu. Od tematických limitovaných seriálov po vianočné epizódy, každý si nájde to svoje! Takže sa pripravte ozdobiť dom, rozsvietiť stromček a ponoriť sa do týchto must-watch vianočných seriálov, ktoré určite spríjemnia vaše sviatky!

Pre milovníkov romantiky: 3 vianočné tematické limitované seriály

Oslávte sezónu s našimi top 3 vianočnými romantickými seriálmi, pre všetkých romantikov. Pripravte sa na srdcervúce príbehy lásky, smiechu a sviatočnej magie a pridajte svojim Vianociam trochu romantiky!

  • Home for Christmas (2019-2020): Nórsky romantický dramatický seriál, kde sa slobodná žena snaží nájsť priateľa, ktorého privedie domov na Vianoce, čo vedie k srdcervúcim a humorným situáciám.
  • Dash and Lily (2020): V tomto originálnom limitovanom seriáli Netflixu si dvaja tínedžeri vymieňajú správy v zápisníku po New Yorku počas vianočnej sezóny, čo vedie k jedinečným romantickým situáciám.
  • I hate Christmas (2022-2023): Tento romantický vianočný seriál je talianskym remakom „Home for Christmas“. Slobodná žena klame o tom, že má priateľa a privedie ho domov na Vianoce. Teraz má len 24 dní na to, aby nejakého našla!

Vianočné špeciály na jedno posedenie

Občas máte chuť na inšpiráciu a chcete si vychutnať vianočný špeciál bez toho, aby ste sa zaväzovali k celému televíznemu seriálu. Tu sme pripravili výber zábavných možností, ktoré si môžete vychutnať kedykoľvek, ideálne na vstup do sviatočnej nálady!

  • White Christmas - Black Mirror: V tomto vianočnom špeciáli z roku 2014, s Jonom Hammom, sa dvaja muži ocitnú izolovaní v odľahlej chate na Vianoce, pričom si vymieňajú mrazivé príbehy z minulosti.
  • Christmas at Downton Abbey: Tento srdcervúci diel, vysielaný prvýkrát v roku 2012, sa zameriava na rodinu Crawleyovcov a ich personál, keď sa pripravujú na veľkú vianočnú oslavu.
  • The Simpsons - Simpsons Roasting on an Open Fire: Pre nostalgikov, táto epizóda sa vysielala v roku 1989. Bart Simpson impulzívne dostane tetovanie bez súhlasu rodičov. Keď Marge minie rodinné vianočné prostriedky na jeho odstránenie, Homer zistí, že ich vianočné prémie boli zrušené jeho zamestnávateľom.
  • Doctor Who Christmas specials: Pokiaľ ide o vianočné špeciály, nikto to nerobí ako Doctor Who! Od klasického „A Christmas Carol“ po najnovší z roku 2023 predstavujúci nového doktora.
  • Griffin - Road to the North Pole: Stewie a Brian odchádzajú na cestu k Severnému pólu, aby stretli Santa Clausa. Keď na ceste nastane chaos, Peter a zvyšok rodiny sa snažia zachrániť Vianoce doma.
  • Christmas Trees - Malcolm in the Middle: Hal a chlapci hľadajú dokonalý vianočný stromček, čo vedie k sérii nehôd a dobrodružstiev.

Vianočné epizódy: najlepšie komediálne špeciály

Chcete sa počas sviatkov zasmiať? Potom sa vám určite páčia tieto vianočné epizódy:

  • Parks and Recreation: "Christmas Scandal" - Leslie a oddelenie parkov riešia vianočný škandál, ktorý rozvíri mesto Pawnee.
  • The Office: "Christmas Party" - Dunder Mifflin organizuje každoročný vianočný večierok, plný výmeny darčekov a prekvapení.
  • Community: "Abed's Uncontrollable Christmas" - V tejto špeciálnej animovanej epizóde Abed prežíva vianočnú cestu v stop-motion so svojimi priateľmi zo študijnej skupiny.
  • Scrubs: "My Own Personal Jesus" - Je vianočné obdobie a nikto okrem Turka sa necíti na oslavu.
  • Superstore: "Christmas Eve" - V snahe ukázať svoju dobrodružnú stránku, Amy premení obyčajný Štedrý deň v Cloud 9 na sviatočné dobrodružstvo.
  • Ted Lasso: "Carol of the bells" - Ted sa pripojí k Rebeccinej dobrodružnej ceste za jej špeciálnou vianočnou tradíciou.
  • Friends: "The One With the Holiday Armadillo" - Ross sa snaží naučiť svojho syna o Holiday Armadillo.
  • New Girl: "LAXmas" - Jess a jej spolubývajúci sa snažia zvládnuť chaos na letisku a nečakané sviatočné dobrodružstvá.
  • Modern Family: "Express Christmas" - Rodina sa snaží zorganizovať poslednú minútu vianočnú oslavu, keďže nebudú tráviť sviatky spolu.

Vianočné televízne šou: varenie a pečenie súťaže

Sú to naozaj Vianoce bez skvelého jedla a pečených dobrôt? Ponorte sa do sviatočnej nálady s najzábavnejšími vianočnými súťažami varenia!

  • The Great British Bake Off - Festive specials: V tomto sviatočnom špeciáli súťažiaci súperia v vytváraní najchutnejších vianočných sladkostí.
  • Sugar Rush Christmas: Od sviatočných koláčov po vianočné dezerty, sledujte, ako súťažiaci prinášajú kúzlo Vianoc.
  • Nailed it! Holiday: Amatérski pekári čelí výzvam na vytvorenie zložitých vianočných dobrot.
  • Holiday Gingerbread Showdown: Sledujte, ako zruční pekári vytvárajú perníkové majstrovské diela a súperia, aby ohromili porotu.
  • The Great American Baking Show - Celebrity Holiday: Zažite kúzlo sezóny, keď celebrity vstúpia do pekárskeho stanu v The Great American Baking Show.

Zachumlajte sa na sviatočné obdobie s týmito položkami:

Flísová foto deka

Flísová foto deka

Sviečky

Sviečky

Hrnčeky

Hrnčeky

Adventný kalendár

Adventný kalendár