Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Vo svete plnom masovo vyrábaných predmetov je niečo špeciálne na prijímaní darčeka vyrobeného s láskou a starostlivosťou. Domáce darčeky sú nielen skvelým spôsobom, ako ukázať svoju kreatívnu stránku, ale aj ukázať, že ste vložili myšlienku do svojho darčeka. Okrem toho môžete ušetriť nejaké peniaze, ale stále dať jedinečný darček ľuďom, ktorých máte radi. Pripravili sme zoznam 15 nápadov na doma vyrobené vianočné darčeky. Odhaľte svoje schopnosti a začnite vytvárať najlepšie vianočné darčeky pre vašich blízkych.

Jednoduché domáce vianočné darčeky pre začiatočníkov

Kreativita a domáce práce nie sú vašou najväčšou silou? Potom je tento zoznam ideálny pre vás: jednoduché domáce vianočné darčeky špeciálne pripravené pre začiatočníkov.

Personalizovaný fotoalbum

Personalizovaný fotoalbum je dojímavý spôsob, ako zachytiť a uchovať spomienky. Môžete vytlačiť fotografie, ktoré majú osobitný význam, pridať popisy a dekorovať stránky nálepkami, stuhami alebo inými dekoráciami. Ak sa necítite pohodlne pri jeho vytváraní sami, môžete si ho tiež nechať vytlačiť za nízku cenu.

Ručne vyrobené blahoželania

Ručne vyrobené pozdravy sú jednoduchý, ale premyslený spôsob, ako vyjadriť svoje vianočné priania. Vytvorením každého pozdravu sami môžete prispôsobiť dizajn a správu príjemcovi. Či už použijete papier, fixky, nálepky alebo pečiatky, tieto personalizované pozdravy pridajú špeciálny dotyk vašim vianočným pozdravom.

Domáce pečené sušienky

Môžete pripraviť rôzne druhy sušienok, od klasických čokoládových čipsov po sviatočné perníky, a zabaliť ich do dekoratívnych plechoviek alebo krabíc.

Tip: Použite rovnaký základ pre všetky vaše sušienky, rozdeľte cesto a pridajte rôzne príchute (čokoládové čipsy, hrozienka, korenie, citrónová alebo pomarančová kôra, čokoládový krém, džem…).

Potrebujete rýchly a jednoduchý recept? Tu je:

Ingrediencie:

  • 500 g bielej múky
  • 250 g bieleho cukru
  • 250 g nesoleného masla
  • 8 g prášku do pečiva
  • 2 žĺtky + 1 celé vajce
  • Vanilkový extrakt alebo vanilkový prášok

Dôkladne zmiešajte všetky ingrediencie, okrem múky. Keď sú všetky ingrediencie dobre skombinované, pridajte múku. Umiestnite cesto do chladničky na minimálne 30 minút. Teraz môžete vytvoriť všetky druhy sladkých pochúťok, ktoré si len predstavíte!

Domáci mix na horúcu čokoládu

Jasný mix na horúcu čokoládu je útulný a pohodlný darček, ideálny na zimné obdobie. Vložte kakaový prášok, cukor a mini marshmallows do pohára a priložte štítok s pokynmi na prípravu lahodného šálky horúcej kakaa. Je to jednoduchý, ale príjemný darček, ktorý prináša teplo a radosť.

Zmesi v zaváraninových pohároch

Mixy v mason pohároch sú všestranná darčeková možnosť, kde vrstvením suchých ingrediencií na sušienky, brownies, polievky alebo dokonca palacinky do pohára. Môžete ozdobiť pohár stuhou a priložiť receptový lístok s pokynmi.

Potrebujete nejakú pomoc navyše? Predstavte svoje domáce darčeky jedinečným spôsobom. Napríklad dajte svoje sušienky do vygravírovaného pohára alebo skombinujte mix na čokoládu s personalizovaným hrnčekom. Tu je niekoľko nápadov:

Fotokniha

Fotokniha

Pohľadnica

Pohľadnica

Gravírovaná sklenená nádoba

Gravírovaná sklenená nádoba

Darčekový baliaci papier

Darčekový baliaci papier

Stredne pokročilé domáce vianočné darčeky

Pripravte sa pozdvihnúť svoju darčekovú hru počas týchto sviatkov? Preskúmajte našu sviatočnú ponuku stredne náročných domácich vianočných darčekov s dokonalou rovnováhou medzi kreativitou a uskutočniteľnosťou.

Ručne vyrobené sviečky

Ručne vyrobené sviečky sú krásny a prispôsobiteľný darček. Môžete si vybrať vôňu, farbu a tvar, aby zodpovedali preferenciám príjemcu. Pridanie sušených kvetov alebo byliniek môže ešte viac zvýšiť ich špeciálnosť. Tieto sviečky vytvárajú teplú atmosféru a môžu byť užívané dlho po Vianociach.

Niektoré tipy:

  • Nalejte vosk do pohárov pri teplote medzi 65 a 85 stupňami Celzia, aby ste predišli prasklinám alebo dieram.
  • Teplota tavenia vosku sa mení v závislosti od typu vosku, ktorý si vyberiete. Pred začatím si starostlivo prečítajte štítky!
  • Väčšina esenciálnych olejov a vôní sa používa v množstve 5-10%, ale pre dokonalé množstvo si prečítajte štítky vašich vôní.

Ručne vyrobená kniha koláží

Ručne vyrobená kniha koláží je podobná personalizovanému fotoalbumu, ale umožňuje väčšiu kreativitu a personalizáciu. Okrem fotografií môžete pridať aj pamiatky ako lístky, listy a ručne písané poznámky. Dekorujte každú stránku nálepkami, washi páskami a ďalšími remeselnými potrebami, aby ste vytvorili jedinečný, spomienkami naplnený darček.

Urob si sám terárium

Urob si sám terária sú malé, samostatné záhrady, ktoré môžu prosperovať vo vnútri s minimálnou starostlivosťou. Môžete vytvoriť jedno vrstvením pôdy, kameňov a malých rastlín, ako sú sukulenty, do skleneného kontajnera. Sú to krásne a nízkonáročné darčeky, ideálne na pridanie nádychu zelene do akéhokoľvek priestoru.

Vianočné dekorácie

Ručne vyrobené vianočné dekorácie sú zábavný a sviatočný nápad na darček. Môžete vytvoriť ozdoby pomocou materiálov ako drevo, hliny alebo plsť a dekorovať ich farbou, trblietkami alebo stuhami.

Vlastné stojany na sviečky

Vlastné stojany na sviečky môžete vyrobiť z materiálov ako sklenené poháre, drevo alebo hlina. Môžete ich ozdobiť farbou alebo dokonca dekupážou.

Pokročilé domáce vianočné darčeky pre zručných kreatívcov

Pre expertov sú tu niektoré nápady, ktoré môžu odrážať vašu odbornosť a vášeň pre umenie darovania.

Domáce džemy

Domáce džemy sú chutný a premyslený darček, ktorý predvádza sezónne ovocie. Môžete pripraviť džemy v rôznych príchutiach, ako je jahoda, malina alebo broskyňa, a zabaliť ich do pekných pohárov s vlastnými štítkami.

Voňavé mydlá

Použitím základne na roztavenie a naliatie mydla môžete pridať esenciálne oleje, farby a exfolianty. Keď je vaše mydlo hotové, môžete ho zabaliť do papiera alebo látky. Toto je tiež skvelý darček na výrobu vo väčšom množstve.

Domáce likéry a destiláty

Infúzia spiritov s príchuťami ako vanilka, bobule alebo korenie je kreatívny nápad na darček pre dospelých. Môžete použiť vodku, whiskey alebo rum ako základ a nechať ich infúzovať niekoľko týždňov. Zabalte domáci likér do dekoratívnej fľaše a je pripravený na vychutnanie alebo zdieľanie na sviatočných stretnutiach.

Ručne vyrábané šperky

Náušnice, náhrdelníky, prstene, náramky… Možností na vaše DIY šperky je mnoho. Čas a úsilie, ktoré vložíte do výroby kusu, ho urobí ešte špeciálnejším.

Maľované plátenné tašky

Môžete kúpiť obyčajné plátenné tašky a použiť textilné farby na vytvorenie dizajnov, citátov alebo vzorov, ktoré odrážajú osobnosť príjemcu.

Ak sa necítite dostatočne zruční na vytvorenie vlastného darčeka od nuly, vždy môžete skombinovať kreativitu a vytvoriť krásny dizajn na už hotovom personalizovanom vianočnom darčeku. Pozrite sa na našu ponuku personalizovaných darčekov.

Plátená taška

Plátená taška

Šperky a príslušenstvo

Šperky a príslušenstvo

Sviečky

Sviečky

Vianočná ozdoba

Vianočná ozdoba

Poháre

Poháre

Telo a wellness

Telo a wellness

Vianočná ponožka

Vianočná ponožka

Blog

Blog