Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Nájsť dokonalý darček pre trojročné dieťa je náročná úloha, však? Ich zmysly sa naplno prebudili a ich zvedavosť je v tomto veku zameraná na objavovanie, dobrodružstvo a učenie sa nových vecí. Vieme, aké dôležité je nájsť hračky a darčeky, ktoré sú nielen zábavné, ale poskytujú aj príležitosti pre ich rozkvet. Takže, či už ste milujúca teta alebo strýko, starostlivý starý rodič alebo dokonca samotní rodičia, tento definitívny zoznam darčekov pre 3-ročné deti nesporne uspokojí ich zvedavú povahu a bezhraničnú energiu.

Aké vzdelávacie hračky sú najlepšie pre rozvoj trojročného dieťaťa?

Pre tých, ktorí chcú spojiť učenie so zábavou, môžu personalizované darčeky stále zohrávať úlohu v rozvoji dieťaťa. Predmety, ako napríklad personalizované knihy, v ktorých hlavným hrdinom je dieťa, môžu podporiť lásku k čítaniu a podnietiť kreativitu. Ďalšou skvelou možnosťou sú personalizované puzzle, ktoré rozvíjajú schopnosti riešiť problémy a koordináciu oko-ruka, pričom táto činnosť je jedinečná.

Ak sa chcete zamerať na ich kreativitu, premýšľajte o súpravách na kreslenie alebo o peknej detskej zástere, aby dieťa mohlo pomáhať v kuchyni!

Personalizované puzdro Trixie

Personalizované puzdro Trixie

Personalizované knihy pre deti

Personalizované knihy pre deti

Puzzle

Puzzle

Plyšové hračky

Plyšové hračky

Aké sú najobľúbenejšie hračky pre trojročné deti v roku 2024?

Medzi najobľúbenejšie detské darčeky v roku 2024 patria:

  • Náš drevený zvierací autobus s menom dieťaťa
  • Mäkký a roztomilý plyšový medvedík
  • Hrnček, na ktorého ušku je futbalová lopta pre malých futbalových fanúšikov
  • Personalizovaná kniha s rozprávkami na dobrú noc

Aké sú najlepšie vonkajšie hračky pre trojročné deti?

Ak nakupujete pre dieťa, ktoré zbožňuje dobrodružstvo v prírode, máme pre vás niekoľko očarujúcich nápadov na darčeky, ktoré sa mu budú páčiť. Podporte kreativitu a hranie rolí s personalizovaným dáždnikom v tvare ich obľúbeného zvieraťa. Tento darček nielenže vnesie do daždivých dní pocit zábavy, ale zároveň podporí fantáziu vášho dieťaťa, ktoré sa bude na celý deň tváriť ako vybrané zviera. Ďalším zaujímavým darčekom pre týchto začínajúcich objaviteľov môže byť batoh s motívom dinosaura. Nielenže otvára svet záujmu o tieto fascinujúce tvory z našej minulosti, ale poskytuje aj praktické riešenie na prenášanie ich cenných nálezov z výprav. A nakoniec, zvážte možnosť pridať k aktívnej hre vonku personalizovaný prvok pomocou futbalovej lopty s menom vášho dieťaťa. Tento jedinečný darček im nepochybne dodá pocit výnimočnosti a počas futbalových zápasov s kamarátmi podporí tímovú spoluprácu a rozvoj motorických zručností.

Viac darčekov pre trojročné deti:

Drevený zvierací autobus - Trixie

Drevený zvierací autobus - Trixie

Futbalová lopta

Futbalová lopta

Plyšový ruksak

Plyšový ruksak

Detský dáždnik

Detský dáždnik

Pochopenie vývojových potrieb trojročných detí: Výber správneho darčeka

Aký je najlepší darček na mieru pre 3-ročné dieťa? Ako zistíte, či je darček vhodný pre dieťa v tomto veku?

Trojročné deti sú spravidla v procese osvojovania si predčitateľských zručností, preto hračky, ktoré podporujú tento druh koordinácie ruka-oko, môžu byť neuveriteľne prospešné. Tu nastupujú hračky na rozvoj čítania a písania. Hračka, ktorá podporuje čmáranie alebo písanie, by ich mohla nielen zabaviť, ale aj pomôcť zlepšiť ich jemnú motoriku.

Deti v tomto veku sú zároveň vášnivými objaviteľmi. Radi skúmajú svoje okolie so zvedavou mysľou. Preto je tiež dôležité zabezpečiť, aby vami vybraný darček podporoval skúmanie. Príkladom môžu byť hračky pre skorý rozvoj a aktivity, ktoré sú navrhnuté tak, aby stimulovali kognitívny rozvoj a hrubú motoriku.

Treba tiež poznamenať, že hra v tomto veku už nie je len o zábave, ale aj o učení hrou, čo je mimoriadne dôležitý aspekt detského vývoja. Sada rôznofarebných kociek alebo jednoduchá hračka na počítanie môže posilniť ich zmysel pre čísla a zároveň ich upútať nádhernými farbami a tvarmi.

A nakoniec, hoci sú hračky najčastejším darčekom, neobmedzujte svoje možnosti. Zvážte aj iné darčeky, napríklad personalizované knihy alebo oblečenie.

Drevený tlačiaci vozík

Drevený tlačiaci vozík

Drevená pretekárska dráha Trixie

Drevená pretekárska dráha Trixie

Detské kreslo

Detské kreslo

Blog

Blog