Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Hľadáte skvelý darček, ktorým by ste prekvapili sedemročného chlapca? Môže byť ťažké vymyslieť darček od niekoho, kto má 7 rokov, a my chápeme, že chcete nájsť darček, ktorý mu vyčarí úsmev na tvári na dlhú dobu. Či už sa rád hrá, miluje dobrodružstvo alebo je kreatívny, pre každého chlapca sa nájde niečo zábavné!

Aké darčeky radi dostávajú 7-roční chlapci?

Nájsť ten správny darček môže byť náročné. V tomto veku získavajú aktívnu predstavivosť a väčšiu zvedavosť. Keď premýšľate nad darčekom pre chlapca, je dôležité preskúmať, čo sa mu v tomto veku naozaj páči a čo mu robí radosť. Veď čo môže byť zábavnejšie, ak v tomto veku dostanete darček, ktorý vám prinesie roky šťastia?

Chlapcov vo veku 7 rokov často fascinuje, ako veci fungujú, a radi stavajú alebo skladajú puzzle, čím môžu rozvíjať svoje technické zručnosti a stimulovať svoje priestorové chápanie. So skladačkou si môže lúštiť mozog s 500 alebo 1000 dielikmi. Pridajte k tomu roztomilý obrázok a toto puzzle bude môcť dokončiť za okamih.

Chlapcom, ktorí sa radi hrajú vonku, môžete darovať vonkajšiu hru. Zvážte futbalovú loptu alebo iné zábavné doplnky. Nechajte ho precvičiť si svoje futbalové zručnosti s jeho vlastnou personalizovanou futbalovou loptou. Pridajte jeho meno a takto sa môže hrať vonku celé hodiny. Podporíte tým fyzické cvičenie a zároveň je to zábavná alternatíva.

Puzzle

Puzzle

Futbalová lopta

Futbalová lopta

Personalizované knihy pre deti

Personalizované knihy pre deti

Detský župan

Detský župan

Plyšové hračky

Plyšové hračky

Batohy

Batohy

Jedlo a nápoje

Jedlo a nápoje

Darčeky pre deti

Darčeky pre deti

Najlepšie darčeky pre 7-ročných chlapcov

  1. Pre chlapca, ktorý rád behá doma v pohodlnom oblečení, je župan ideálnym darčekom. Môže si ho obliecť na dovolenku, doma pekne po kúpaní alebo počas lenivého dňa. Urobte jeho župan mimoriadne výnimočným tým, že naň necháte vyšiť jeho meno.
  2. Oživte jeho oblečenie párom ponožiek, ktoré ste sami navrhli, a personalizujte ich vtipnou fotografiou.
  3. Hodila by sa mu plyšová hračka? Prekvapte ho vlastným dinosaurom, zajacom, levom alebo líškou a bude mať plyšového kamaráta na celý život. Personalizujte ho fotografiou či menom.
  4. Je športový nadšenec a ešte nemá vlastnú fľašu na vodu? Alebo ešte nemá peknú fľašu na vodu do školy? Potom je originálnym darčekom personalizovaná fľaša na vodu. Pridajte na ňu jeho alebo vašu spoločnú peknú fotografiu a prekvapte ho.
  5. Batoh sa mu vždy hodí na uloženie školských/športových alebo iných vecí. Pridajte v našom editore jeho meno a dizajn, a tak môže hrdo chodiť do školy a/alebo na športový krúžok každý deň.
  6. Je skutočným milovníkom čokolády? Potom je personalizovaná XL Toblerone ideálna. Navrhnite mu vlastný obal s fotografiou a/alebo textom a nechajte ho hodovať.
  7. Prekvapte ho jedinečnými papučami do kúpeľa, ktoré sa hodia do šatne, na dovolenku alebo sú pekné na doma. Pridajte fotografiu, text alebo iný dizajn, ktorý mu naozaj pristane, a nechajte ho zažiariť.

Prispôsobte darček na mieru

Ak chcete, aby bol darček výnimočný, môžete mu dodať osobný nádych. Prispôsobte si darček v našom editore pomocou fotografie a/alebo textu podľa vlastného výberu. Takto mu určite vyčaríte úsmev na tvári v jeho výnimočný deň!

Kidibul - Detské Šampanské

Kidibul - Detské Šampanské

M&M's darčeková krabica

M&M's darčeková krabica

Spoločenské hry

Spoločenské hry

Foto hodiny

Foto hodiny

Batoh pre deti

Batoh pre deti

Toblerone

Toblerone

Fľaše na vodu

Fľaše na vodu

Blog

Blog