Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Spoločná šálka kávy môže ľudí zblížiť. Ranná káva na prebudenie, popoludňajšia káva po vyzdvihnutí detí zo školy, káva po večeri alebo káva na cestách; toľko dokonalých chvíľ pri káve! Mnohí milovníci kávy vám môžu povedať všetko o káve vrátane toho, ktoré značky sú najlepšie a aké sú rozdiely medzi jednotlivými značkami a príchuťami. Ak chcete milovníka kávy prekvapiť dokonalým darčekom, pozrite sa nižšie na naše obľúbené produkty!

Personalizovaný hrnček

Vychutnávanie kávy z vlastného hrnčeka s osobným motívom je ešte lepšie! Hrnček s fotografiou, menom a/alebo textom podľa vášho výberu vás zbaví potreby bojovať o to, ktorý hrnček komu patrí, a umožní vám vychutnať si šálku kávy ešte rýchlejšie.

Jednoducho pridajte meno svojho obľúbeného milovníka kávy a zaujímavú fotografiu a vytvorte zábavný, personalizovaný hrnček. Hrnčeky sú vyrobené z vysokokvalitnej keramiky a pre väčšie pohodlie ich môžete umývať v umývačke riadu. Vďaka množstvu skvelých vzorov, z ktorých si môžete vybrať, sme si istí, že svojmu milovníkovi kávy vytvoríte nový obľúbený hrnček. Koho prekvapíte jeho vlastným hrnčekom na kávu?

XXL hrnček

XXL hrnček

Hrnček - Biely

Hrnček - Biely

Hrnček - Srdce

Hrnček - Srdce

Šálka na kávu Espresso

Šálka na kávu Espresso

Extra špeciálny personalizovaný magický hrnček

Tento hrnček uchováva váš dizajn ako prekvapenie až do okamihu, keď si do neho príjemca naleje kávu. Čierna vrchná vrstva pomaly zmizne a odhalí vašu fotografiu, meno a/alebo text podľa vášho výberu! Keď hrnček vychladne, čierna vrchná vrstva sa vráti. Celkom super, že?!

Stačí, ak pridáte svoju fotografiu a/alebo text do jedného z našich špeciálnych návrhov alebo budete kreatívni a nahráte svoj vlastný návrh. Ten vám na hrnček vytlačíme s veľkou starostlivosťou a precíznosťou, obrazovo dokonalý a plnofarebný.

Personalizovaný gravírovaný pohár na latte macchiato

Kávu si môžete vychutnať z akejkoľvek nádoby, ale je to väčšia zábava, keď máte svoj vlastný špeciálny pohár na svoju špeciálnu kávu! Prekvapte svojich blízkych, ktorí milujú latte macchiato, ich vlastným personalizovaným pohárom na latte macchiato s vygravírovaným menom alebo textom podľa vášho výberu a jedným z našich skvelých vzorov. Ich latte ešte nikdy nechutilo lepšie

Stačí si v našom editore vybrať obľúbený dizajn, pridať meno alebo text podľa vlastného výberu a vytvoriť darček. Potom pomocou vysokokvalitnej techniky laserového gravírovania vygravírujeme váš návrh do povrchu skla, čím zabezpečíme jeho trvanlivosť a možnosť umývania v umývačke riadu. Pohár sa dá použiť aj na čaj, horúcu čokoládu alebo írsku kávu, ak si to obdarovaný želá.

Magický hrnček s fotografiou

Magický hrnček s fotografiou

Foto šálka na kávu

Foto šálka na kávu

Hrnček na cappuccino s podšálkou

Hrnček na cappuccino s podšálkou

Pohár na Latte Macchiato

Pohár na Latte Macchiato

Personalizovaný Toblerone, pre dokonalú prestávku na kávu

Každý miluje chutnú pochúťku k šálke kávy, či už ide o sušienku, čokoládu alebo koláč! Toblerone je dokonalou kombináciou chuti čokolády, medu a mandľového nugátu a skvele sa hodí ako doplnok ku každej káve, najmä ak je personalizovaný.

Naša personalizovaná tyčinka Toblerone obsahuje klasický obal s vaším vlastným osobným dotykom v podobe mena alebo textu, fotografie a osobného odkazu podľa vášho výberu, ktorý môžete jednoducho pridať v našom online editore.

Personalizované podložky

Dokonalá prestávka na kávu často pozostáva z množstva smiechu a rozprávania, čo môže viesť k náhodnému rozliatiu alebo krúžkom na stole. Personalizovaná sada podložiek to vyrieši a navyše dodá vášmu stolu zábavný a štýlový nádych! Ponúkame štvorcové, šesťuholníkové a srdcové drevené podložky, ako aj hnedé a čierne kožené podložky.

Vytvoriť si vlastnú jedinečnú sadu podložiek je jednoduché! Stačí pridať fotografiu (fotografie), meno a/alebo text podľa vlastného výberu v našom online editore. Máme pre vás na výber aj množstvo zábavných vzorov.

Zmiešajte ho s likérom

Dávno preč sú časy, keď sa káva vždy pila čierna alebo s mliekom a cukrom. Dnes si niektorí ľudia pridávajú mandľové mlieko, iní majú radi veľa peny alebo pridávajú lyžičku šľahačky. Do šálky si môžete pridať aj trochu likéru! Táto káva je vynikajúca najmä v chladnejších mesiacoch, keď vás zahreje zvnútra.

Licor 43 a Baileys sú fantastické možnosti pridania do kávy a každý z nich ponúkame v personalizovanej drevenej kazete, čo z nich robí perfektný darček. Vytvorenie vlastnej personalizovanej drevenej kazety je jednoduché. Stačí pridať fotografiu (fotografie), meno a/alebo text podľa vlastného výberu v našom online editore a o zvyšok sa postaráme my! Nezabudnite, že na objednávanie alkoholických darčekov musíte byť plnoletí, čo znamená, že vás požiadame o zadanie vášho veku.

Personalizovaný cestovný termohrnček na kávu na cesty

Spomínate si na tú kávu na cestách, ktorú sme spomínali vyššie? Ak si objednáte kávu v kaviarni, je viac ako pravdepodobné, že ju dostanete v jednorazovom pohári. Môžete pomôcť nášmu životnému prostrediu a štylizovať ho vytvorením personalizovaného cestovného hrnčeka pre milovníkov kávy vo vašom živote.

Náš personalizovaný cestovný hrnček je vyrobený z pevného, vysokokvalitného hliníka a je vybavený praktickým systémom viečka a držadla. Vytvorenie personalizovaného cestovného hrnčeka je jednoduché! Stačí pridať fotografiu, meno a/alebo text podľa vlastného výberu v našom online editore alebo si vybrať jeden z našich skvelých dizajnov.

Zostáva už len jedna otázka: vyberú si čiernu, s mliekom a cukrom alebo ľadovú kávu? Existuje toľko chutných verzií kávy, že si môžete vyberať. S kým by ste chceli stráviť prestávku na kávu?

Termoska

Termoska

Bailey's Irish Cream

Bailey's Irish Cream

Podložky pod poháre

Podložky pod poháre

Blog

Blog