Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Ak sa vaša najlepšia kamarátka nevie nabažiť sladkých dobrôt alebo hľadáte dokonalý darček pre svojho partnera či kamaráta, ktorý je kakaoholik, máme pre vás skvelú správu: máme pre vás 14 zábavných a chutných darčekov, ktoré im urobia veľkú, veľkú radosť! Možno sa s vami dokonca podelia.

Možno by bolo dobré pridať k týmto darčekom aj zubnú kefku a pastu!

Smrť čokoládou na mieru

Nasledujúce štyri darčeky určite patria do kategórie "smrť čokoládou". Človek by si skoro myslel, že po ich zjedení ho chuť na čokoládu na chvíľu prejde, ale všetci vieme, že sa to nestane. Môžete si vybrať sadu 15 čokolád alebo dať obdarovanému skutočnú výzvu v podobe 60 lahodných čokolád. Zábavné je, že nielen fantasticky chutia, ale dajú sa aj personalizovať s fotografiou podľa vášho výberu. Potlač je plne jedlá a je vytlačená na vrstvu bielej čokolády, aby čo najlepšie vynikla vaša fotografia. Mňam, mňam, mňam... Čokoholik vo vašom živote bude nadšený!

Čokoládové bonbóny

Čokoládové bonbóny

Luxusná bonboniéra

Luxusná bonboniéra

Čokoládové srdce

Čokoládové srdce

Čokoládová pohľadnica

Čokoládová pohľadnica

Najchutnejšia značková čokoláda

Ak hľadáte darček pre niekoho, kto miluje čokoládu Milka, Tony's Chocolonely, Verkade alebo Toblerone, ste na správnom mieste. V YourSurprise si môžete dať tieto značkové čokoládové darčeky personalizovať fotografiou, textom a/alebo osobným odkazom podľa vlastného výberu. Celkom v pohode, však? Môžete si vybrať chutné čokolády v tvare srdca. Čokolády Milka s náplňou z lieskových orieškov a nugátu alebo s lahodnou Mliečne čokolády Milka v tvare kvetu. Naše Tony's Chocolonely je k dispozícii v mliečnej alebo karamelovo-slanej variante, obe sú absolútne lahodné. Všetci poznáme klasickú, neprekonateľnú príchuť Toblerone a v neposlednom rade našu holandskú čokoládu Verkade s bohatou krémovou chuťou v darčekovej sade obsahujúcej tabuľku mliečnej a tabuľku horkej čokolády.

Prekvapte ich osobným odkazom a ich menom uvedeným na obale.

KitKat Mini Mix Box

KitKat Mini Mix Box

Darčeková krabička Oreo s personalizovanou kartou

Darčeková krabička Oreo s personalizovanou kartou

M&M's darčeková krabica

M&M's darčeková krabica

Darčeková krabička - Sladkosti

Darčeková krabička - Sladkosti

Chcem tento a tamten a tamten, a tamten...

Pre tých, ktorí majú chuť na sladké a ťažko si vyberajú, máme darčekovú krabičku s množstvom luxusných čokolád. K dispozícii sú sady 25, 36 a 49 čokolád s rôznou náplňou v každej čokoláde. Od ibiškovo-pomarančovej až po tradičnú pralinku, skutočný čokoládový fanúšik rád ochutná každú jednu. Tieto čokolády obsahujú alkohol, na čo je potrebné upozorniť.

Tomuto darčeku môžete dodať dokonalý osobný nádych pridaním správy, fotografie a/alebo mena podľa vlastného výberu na obal, aby nebolo pochýb, pre koho je určený.

Lízatko, lízatko, ó, lízatko!

Hoci ponúkame množstvo darčekov pre milovníkov kakaa, určite sme nezabudli ani na tých, ktorí majú iný druh chuti na sladké. Naša lízanková veža Chupa Chups obsahuje najmenej 200 lízaniek s príchuťami jahoda, čerešňa, jablko, coca-cola, jahody a smotana a malinová vanilka. Kvetinu na vrchole veže je možné personalizovať fotografiou, textom a/alebo fotografiou podľa vášho výberu, čo z nej robí skutočne jedinečný darček. Fantastický darček, ktorý vydrží celé veky a je ideálny na zdieľanie (ak sa k tomu dokážu prinútiť!)

Celebrations mix

Celebrations mix

Chupa Chups veža

Chupa Chups veža

Blog

Blog