Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Je to taká krásna vec, keď je vaša partnerka, sestra, priateľka alebo kolegyňa tehotná, najmä keď je Deň matiek za rohom! Skvelý čas prekvapiť budúcu mamičku sladkým darčekom alebo možno aj oslavou. Tu je niekoľko kreatívnych a jedinečných nápadov, ako budúcej mamičke vyčariť úsmev na tvári na Deň matiek.

Zábavné darčeky pre budúce matky zamerané na dieťa

Deň matiek je výnimočným dňom pre každú ženu, ktorá je v šťastnom očakávaní. V tento deň nastávajúca mamička pravdepodobne viac myslí na bábätko vo svojom brušku a na to, ako bude čoskoro vyzerať jej život matky. A možno aj o tom, ako bude oslavovať Deň matiek v nasledujúcich rokoch. Vždy je dobré ju prekvapiť obľúbeným darčekom ku Dňu matiek.

Tu je niekoľko zábavných nápadov, ktoré vás môžu inšpirovať:

  • Personalizovaná kniha: Vyberte si krásnu obrázkovú knihu a na prvú stranu napíšte láskyplný odkaz pre bábätko, aby ste vytvorili trvalú spomienku pre mamu aj bábätko.
  • Personalizovaná detská kombinéza: Vyberte si roztomilý dizajn a nechajte na overal vytlačiť sladký odkaz pre dieťatko.
  • Plagát pre bábätko: Navrhnite personalizovaný plagát pre bábätko do detskej izby.
Dupačky - Prvý Deň matiek

Dupačky - Prvý Deň matiek

Puzzle

Puzzle

Župan pre ženy

Župan pre ženy

Darovanie darčeka ku Dňu matiek zameraného na bábätko ukazuje, že ste tu pre nastávajúcu mamičku počas tohto vzrušujúceho obdobia jej života.

Najlepšie darčeky pre tehotné ženy na Deň matiek, najmä pre ňu

Dobrým nápadom je aj darček určený pre nastávajúcu matku. Krátko po narodení bábätka bude zasypaná darčekmi pre svoje dieťatko, a práve preto môže byť mimoriadne príjemné darovať jej darček, ktorý je určený len pre ňu. Tehotenstvo nie je vždy ľahké a ku koncu sa často stáva ťažším, takže darček zameraný na starostlivosť o seba a relaxáciu určite ocení. Tu je niekoľko zábavných nápadov, ktoré vás môžu inšpirovať:

  • Mäkký župan s vyšitým menom: Budúca mamička si tak môže užiť deň v kúpeľoch vo vlastnom župane alebo si vychutnať tehotenskú masáž.
  • Gravírovaná krabička na čaj s čajom a pohármi: Čajová darčeková súprava jej pomôže relaxovať na pohovke s časopisom alebo filmom. Nechajte si na krabičku s čajom vygravírovať zábavný dizajn a text podľa vlastného výberu, napríklad "Super mama".
  • XXL darček s čokoládou Milka s jej menom: Každý potrebuje k šálke kávy chutnú pochúťku a nie je nič chutnejšie a zábavnejšie ako takmer 1 kg čokolády Milka v personalizovanom obale! Pridajte svoj vlastný sladký, osobný odkaz, aby bol jedinečný.
  • Luxusná darčeková súprava The Gift Label wellness: Vyberte si darčekovú sadu s krásnymi výrobkami na relaxáciu a pridajte osobný odkaz spolu s fotografiou.
  • Zarámovaná tehotenská fotografia: Ako prekvapenie nechajte vytlačiť krásnu tehotenskú fotografiu na plagát, ktorý si mamička môže zavesiť na stenu v spálni.
Personalizovaná krabička na čaj s pohármi

Personalizovaná krabička na čaj s pohármi

Mega Milka

Mega Milka

Wellness darčeková sada - The Gift Label

Wellness darčeková sada - The Gift Label

Čokoládové bonbóny

Čokoládové bonbóny

Tipy na organizáciu Dňa matiek pre tehotnú ženu

Chcete urobiť niečo naozaj výnimočné pre nastávajúcu mamičku? Zvážte možnosť zorganizovať pre ňu špeciálne stretnutie ku Dňu matiek. Môže to byť brunch, obed, posedenie v kaviarni alebo ísť si vychutnať (nealko) koktejly, podľa toho, čo má rada. Dokonca to môže slúžiť aj ako jej babyshower!

Plán na zorganizovanie oslavy Dňa matiek pre vašu tehotnú priateľku

Nižšie vám ponúkame náš plán, ako krok za krokom zorganizovať pre ňu oslavu "takmer Dňa matiek".

Krok 1: Miesto, miesto, miesto

Vyberte si miesto vhodné na oslavu. Môže to byť doma, ale oslavovať môžete aj v reštaurácii alebo v parku. Uistite sa, že miesto je pre vašu tehotnú priateľku ľahko dostupné!

Krok 2: Rozoslanie pozvánok

Pozvite na večierok jej priateľov a členov rodiny. Uistite sa, že vaša priateľka nie je zapojená do plánovania; malo by to byť samozrejme prekvapenie!

Krok 3: Naplánujte aktivity

Ak chcete, môžete naplánovať aktivity, ktoré dodajú večierku určitú štruktúru. Často sa oceňujú aktivity súvisiace s jedlom, napríklad workshop pečenia.

Krok 4: Príprava jedla

Pripravte jedlo, ktoré má vaša priateľka rada a ktoré je vhodné pre tehotné ženy. Môžete tiež požiadať všetkých hostí, aby priniesli niečo chutné, aby ste sa mohli všetci pohostiť širokým sortimentom chutného občerstvenia vo forme bufetu. To tiež pomôže znížiť náklady!

Krok 5: Pripravte stôl na darčeky

Vytvorte darčekový stôl s darčekmi pre svoju priateľku a jej dieťa. Tipy na darčeky nájdete v predchádzajúcich častiach tohto blogu.

Krok 6: Nezabudnite na výzdobu

Vyberte si zábavné dekorácie, ako sú balóny a girlandy, aby bolo miesto slávnostné. Ak bolo pohlavie dieťaťa oznámené, môžete tomu prispôsobiť farbu výzdoby.

Postupujte podľa týchto krokov a zorganizujte pre svoju tehotnú kamarátku nezabudnuteľnú oslavu!

So všetkými týmito nápadmi na darčeky a dokonca aj na párty ste určite získali dostatok inšpirácie, aby ste ju prekvapili na Deň matiek!

Detský tanier

Detský tanier

Čokoládová pohľadnica

Čokoládová pohľadnica

KitKat Mini Mix Box

KitKat Mini Mix Box

Blog

Blog