Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Je neuveriteľne krásne vidieť toľko nových mamičiek, ktorých neustále pribúda. Táto skupina žien sa rozhodla vydať na krásnu a zároveň náročnú cestu materstva. Každá nová matka znamená novú generáciu, nový život a novú nádej do budúcnosti. Znamená to však aj obrovskú zodpovednosť, nevídané výzvy a osobnostný rast. Napriek bezsenným nociam, neustálym obavám, neistote a pochybnostiam sú to práve tieto ženy, ktoré sa znovu a znovu rozhodujú uprednostniť všeobjímajúcu lásku, ktorú cítia k svojim deťom, pred všetkým ostatným.

Je také dôležité oceniť tieto nové matky, osláviť ich vytrvalosť a bezpodmienečnú lásku! Je to tiež chvíľa, keď si uvedomíme neuveriteľnú úlohu, ktorú tieto ženy zohrávajú v našej spoločnosti. Prinášajú do nášho sveta život a starostlivosť a starajú sa o naše budúce generácie. Oslavujme teda nové matky nielen na Deň matiek, ale každý deň. Uznajme ich silu a prvotný inštinkt starať sa, povzbudzovať a podporovať. Poďakujme im za ich nevyčerpateľnú lásku a oddanosť!

S kým oslavujete Deň matiek?

Deň matiek je výnimočnou príležitosťou, kedy si uctievame a ďakujeme dôležitým ženám v našom živote, ktoré sú tu pre nás. Určite sa to nemusí obmedzovať len na naše vlastné matky, ale určite to platí aj pre ostatných členov rodiny a priateľov, ktorí sú pre nás vzorom matky.

Na prvom mieste je, samozrejme, naša vlastná matka, žena, ktorá nás vychovala s láskou a starostlivosťou. V mnohých rodinách je zvykom rozmaznávať ju na Deň matiek darčekmi, chutnými raňajkami do postele alebo naplánovaním špeciálneho dňa.

Nezabúdajme však ani na babičky. Naše staré mamy, matky našich rodičov, si v tento výnimočný deň zaslúžia rovnako veľké uznanie. Či už žijú blízko, alebo ďaleko, poslať darček alebo zatelefonovať im môže mať veľký význam.

A čo naše sestry? Mnohé sestry preberajú materskú úlohu, najmä vo väčších rodinách. Alebo možno je vaša sestra už matkou a zaslúži si uznanie za svoju oddanosť a lásku k vlastným deťom.

Okrem toho sú v našom živote často ženy, ktoré možno nie sú oficiálne rodinou, ale ktoré nás vychovávali, podporovali a viedli, akoby boli našou vlastnou matkou. Môžu to byť rodinné priateľky, tety, učiteľky, mentorky.... zoznam je nekonečný a pre každého jedinečný.

Pri príležitosti Dňa matiek by ste mali osláviť každú ženu, ktorá pozitívne ovplyvnila váš život. Najmä tie, ktoré konali s láskou, starostlivosťou a obetavosťou, ktoré si často spájame s materstvom. Takže pochvala všetkým matkám, ktoré robia náš život krajším. Tento deň je určený aj vám!

Ako osláviť Deň matiek?

Deň matiek je výnimočný deň, ktorý sa oslavuje na celom svete, každý s vlastnými tradíciami a zvykmi. Oslavujeme ho na počesť materstva a na prejav vďaky matkám a mamám. Ako to však presne urobiť? Tu je 10 rôznych spôsobov, ako môžete osláviť Deň matiek:

1. Darovanie darčekov

V mnohých kultúrach je dávanie darčekov dôležitou súčasťou osláv Dňa matiek. Kvety a čokoláda sú večne obľúbené, ale jedinečný a personalizovaný darček ku Dňu matiek jej určite vyčarí úsmev na tvári. Pri výbere darčeka sa zamyslite nad tým, čo má vaša matka rada. Možno je to špeciálna kniha, wellness deň alebo krásny šperk. Pri tvorbe darčeka ku Dňu matiek je dôležité zohľadniť matkine preferencie a záujmy. Vytvorenie darčeka je naozaj niečo osobné a môže vám pomôcť vyjadriť vaše pocity a uznanie pre vašu matku. Môžete napríklad vytvoriť fotoalbum plný spomienok na výnimočné spoločné chvíle.

Vytvorenie personalizovaného darčeka tiež ukazuje, že ste si na jej obdarovaní dali naozaj záležať a venovali ste jej čas. Môžete si napríklad dať vytlačiť hrnček s peknou fotografiou vás dvoch alebo vytvoriť jedinečný kalendár s fotografiami výnimočných momentov počas celého roka.

Ďalšou skvelou možnosťou je vyrobiť si vlastný darček. Ak máte umelecké sklony, môžete vyrobiť šperk alebo obraz. Môžete si tiež sami vyrobiť voňavú sviečku alebo mydlo, môžete sa vydať naozaj akýmkoľvek smerom a byť kreatívni, ako len chcete.

Ak má vaša matka špecifickú záľubu alebo hobby, zvážte darček, ktorý s nimi bude súvisieť. Ak napríklad miluje záhradkárčenie, môžete jej zaobstarať sadu pekných záhradníckych rukavíc alebo parádnu darčekovú krabičku so semienkami kvetov Blossombs. Ak miluje pečenie, vyberte dobrú kuchársku knihu alebo špeciálnu súpravu na pečenie.

Nakoniec je to všetko o darčeku, ktorý darujete od srdca. Pri tom nezáleží na tom, aký veľký alebo malý je samotný darček, pokiaľ ho darujete s láskou, určite ho ocení.

Darčeková krabička so semienkami divokých kvetov

Darčeková krabička so semienkami divokých kvetov

Sušené kvety

Sušené kvety

Čokoláda a sladkosti

Čokoláda a sladkosti

Šperky a príslušenstvo

Šperky a príslušenstvo

  1. Príprava jedla

Matky sú často tými, kto zabezpečuje jedlo, preto na Deň matiek obráťte stoly! Môžete priniesť raňajky do postele, pripraviť chutný obed alebo uvariť bohatú večeru. Úsilie a čas, ktoré do jedla vložíte, sú prejavom vášho uznania. Samozrejme, vytvorenie dokonalého jedla na Deň matiek sa začína plánovaním. Aké je jej obľúbené jedlo? Na čo má naozaj chuť? Môže to byť jedlo z jej detstva alebo kompilácia všetkých jej obľúbených pochutín. Ide o to, aby sa vaša mama cítila výnimočne!

Príprava krok za krokom

Skôr ako začnete variť, pozorne si prečítajte recepty, ktoré chcete pripraviť. Pomôže vám to nielen získať správne množstvo ingrediencií, ale aj zabezpečiť, aby ste mali na prípravu všetkého dostatok času. Možno môžete niektoré drobnosti urobiť vopred, napríklad nakrájať zeleninu alebo predhriať rúru, aby ste si varenie čo najviac uľahčili. Ak nemôžete variť, objednajte jej obľúbené jedlo a nechajte jej ho doručiť domov ako špeciálne prekvapenie.

Zabezpečte atmosféru

Premyslite si tiež, ako budete jedlo podávať. Krásne prestretý stôl, čerstvé kvety a možno tichá hudba v pozadí môžu jedlo ešte viac skrášliť. Samozrejme, viac ako o jedlo ide o spôsob, ako povedať: "Ďakujem, mami. Mám ťa rád."

Nechajte ju užívať si

Po jedle ju nechajte odpočívať. Upracte stôl a umyte riad. Je to jej výnimočný deň, tak sa uistite, že ho môže osláviť relaxovaním.

3. Ručne písaný list

Darčeky sú vždy pekné, ale aj slová môžu urobiť veľa. Napísanie listu môže pomôcť vyjadriť vaše uznanie. Môžete napísať o milých spomienkach, prečo si ju vážite a aký vplyv mala na váš život. Pridajte ho k darčeku a bude to naozaj niečo, čo si bude dlho vážiť.

4. Zorganizujte párty s prekvapením

Zorganizujte večierok s priateľmi a rodinou. Nezabudnite na jej obľúbené občerstvenie a nápoje. Tieto spomienky jej nepochybne vyčaria trvalý úsmev a určite to bude niečo, čo nečaká.

5. Kvety na Deň matiek

Prekvapte ju krásnou kyticou kvetov. Z nejakého dôvodu je to klasika, ktorá ju vždy poteší..

6. Doprajte jej deň voľna

Rezervujte si deň v kúpeľoch, vezmite ju do jej obľúbeného múzea alebo zorganizujte piknik v parku. Predovšetkým sa postarajte o to, aby sa cítila uvoľnene a nemusela nič vybavovať sama.

  1. Vytvorte videosprávu

Natočte pekné video, v ktorom spomeniete všetky veci, ktoré máte na svojej matke radi. Do videa môžete vložiť aj staré fotografie a klipy, aby bolo výnimočné, alebo ho urobte spolu s bratom (bratmi) a/alebo sestrou (sestrami).

8. Usporiadajte filmový večer

Vyberte jej obľúbené filmy, pripravte popcorn a vyberte sa na príjemný filmový večer. Filmový večer začnite tým, že sa uistíte, že je všetko úžasne pohodlné a že môžete spoločne relaxovať. To môže znamenať, že si pripravíte krásne mäkké deky a vankúše na pohovke alebo možno dokonca urobíte domáce kino na záhrade, ak to počasie dovolí. Nezabudnite si pripraviť diaľkové ovládanie!

Potom je čas vybrať si, čo budete pozerať. Premýšľajte o jej obľúbených filmoch a žánroch. Možno má rada romantické komédie, historické drámy alebo napínavé trilery. Môžete tiež zvážiť nejaké nové filmy, ktoré ešte nevidela.

Čo sa týka občerstvenia, vyberte si, samozrejme, popcorn, ale nezabudnite zabezpečiť aj iné jej obľúbené pochutiny. Možno má rada čokoládu, oriešky alebo niektoré čipsy. Kulinárske prípravy zavŕši výber jej obľúbených nápojov, od vína po čaj.

Posledným dôležitým bodom je; byť prítomný. Vypnite telefón alebo ho stlmte a sústreďte sa na spoločne strávený čas. Užívajte si vzájomnú spoločnosť, film a zábavu počas večera.

9. Čas v prírode

Ak vaša mama miluje prírodu, vyberte sa na krásnu prechádzku do prírodnej rezervácie vo vašom okolí. Vezmite si so sebou piknikový kôš na chutný obed na čerstvom vzduchu. Nezabudnite priniesť pohodlnú deku na sedenie a nejaké jej obľúbené občerstvenie, ktoré si môže počas pikniku vychutnať. Nejde len o jedlo, ale aj o pozornosť, ktorú venujete detailom, vďaka ktorým bude jej deň ešte výnimočnejší.

Výber krásneho miesta

Vyhľadajte krásne miesta v blízkosti vášho bydliska. Zvážte úroveň námahy vhodnú pre vašu mamu. Existuje veľa možností, od pokojných parkov až po náročnejšie túry. Vyberte si miesto, ktoré jej robí radosť.

Plánovanie prechádzky

Prechádzku si starostlivo naplánujte. Zohľadnite počasie a náročnosť prechádzky. Ak je napríklad horúce počasie, vyberte si trasu s dostatočným tieňom. Nezabudnite si tiež vziať fľašu vody a nejaké jedlo na cestu.

Užívajte si spoločné chvíle

Prechádzka nie je len spôsobom, ako osláviť Deň matiek, ale aj skvelou príležitosťou na rozhovor a posilnenie vášho puta. Pýtajte sa jej otvorené otázky, aby ste ju prinútili rozprávať, a prejavte záujem o to, čo hovorí. Váš čas a pozornosť sú najlepšie dary, ktoré jej môžete dať.

10. Podeľte sa o svoju vďačnosť

Nájdite si chvíľu a vyjadrite svoju vďačnosť. Povedzte jej, ako veľa pre vás znamená a ako ste jej vďační za všetko, čo robí. Nech už urobíte čokoľvek, dôležité je, aby to vychádzalo z vášho srdca. Neexistuje správny alebo nesprávny spôsob oslavy Dňa matiek, ide o to, aby ste prejavili vďačnosť a lásku spôsobom, ktorý je pre vás a vašu matku významný.

Koľko ľudí oslavuje Deň matiek?

Deň matiek sa v mnohých častiach sveta oslavuje veľmi odlišným spôsobom. Hoci je ťažké určiť presné údaje o celkovom počte ľudí, ktorí oslavujú Deň matiek, často sa považuje za jeden z najrozšírenejších sviatkov na celom svete. Vďaka médiám a globálnym komunikačným sieťam sa Deň matiek stal celosvetovým fenoménom. Podľa rôznych zdrojov viac ako 40 krajín oficiálne uznáva nejakú formu Dňa matiek s dátumami od februára do decembra. Okrem toho existuje mnoho ďalších krajín, ktoré síce nemajú oficiálny Deň matiek, ale napriek tomu majú podobné podujatia alebo oslavy.

Zdá sa teda, že väčšina svetovej populácie tak či onak oslavuje Deň matiek. V krajinách, ako sú Spojené štáty, Spojené kráľovstvo, Kanada, Austrália, Nový Zéland a mnohé európske krajiny, podľa niektorých údajov oslavuje Deň matiek najmenej 95 % obyvateľov. Je zaujímavé, že základná myšlienka uznania a oslavy matiek zostáva takmer všade rovnaká, zatiaľ čo konkrétne tradície a dátumy sa môžu líšiť.

Napríklad v Spojených štátoch sa Deň matiek zvyčajne točí okolo darčekov a kvetov a rodiny dávajú matkám voľno od domácich prác. Je to podobné ako v mnohých iných krajinách, kde sa Deň matiek oslavuje. Hoci existujú regionálne rozdiely, Deň matiek je vo všeobecnosti časom, keď sa rodiny stretávajú, aby si uctili svoje matky a prejavili im uznanie. V Indii sa Deň matiek oslavuje, ale nie je všeobecne uznávaný na takej úrovni ako v západnom svete. V Indii sa konajú alternatívne oslavy, napríklad tradícia oslavy matiek a ženských božstiev počas festivalu Navaratri, ktorý sa zvyčajne koná v októbri.

Deň matiek je teda celosvetovo prijímanou oslavou. Uznanie matiek a materských postáv je celosvetovou témou a určite si ho uctievajú takmer všetky kultúry na svete. A matky si to veru zaslúžia!

Čo oslavujeme na Deň matiek?

Pri príležitosti Dňa matiek sa naše matky dostávajú do centra pozornosti. Oslavujeme ich nenahraditeľnú úlohu v našich životoch. Naše matky sa veľkou mierou pričinili o to, aby sme boli tým, kým sme. Deň matiek je teda dňom, keď môžeme vyjadriť svoju vďačnosť za všetko, čo pre nás urobili.

Deň matiek nie je len oslavou na počesť ženy, ktorú voláme mama, ale aj poctou nevlastným matkám, starým matkám, pestúnkam, svokrám a všetkým ostatným ženám, ktoré v našom živote zohrali materinskú úlohu. Je to chvíľa, keď si uvedomujeme silu, trpezlivosť, starostlivosť a lásku, ktorú nám všetky tieto ženy dávajú.

Samozrejme, je dôležité prejavovať im vďačnosť každý deň, ale Deň matiek slúži ako osobitná pripomienka, aby sme si svoje matky vážili navyše.!

Poháre na čaj

Poháre na čaj

Kľúčenka

Kľúčenka

Župan

Župan

Hrnčeky

Hrnčeky